Sport Events Padel

De populariteit van padel groeit de laatste jaren spectaculair. En dat is logisch: padel is een snelle, vrij eenvoudige sport die uitstekend past in een tennisomgeving. Tennisverenigingen en commerciële sportcentra die padel aanbieden, zien hun ledenaantal groeien. Ons team met flexibel inzetbare padeltrainers groeit even hard als deze populaire sport. Ook gaan we samenwerkingen aan met nieuwe partners in de padelmarkt. Zo kunnen we ook de komende jaren voldoen aan de groeiende vraag naar gekwalificeerde padeltrainers en passende oplossingen voor verenigingen.
Onze padeltak is een zelfstandige onderneming. Meer lezen?

Combinatie tennis en padel

Veel tennisverenigingen en sportcentra die bij Sport Events zijn aangesloten, hebben hun sportfaciliteiten uitgebreid met padelbanen of zijn van plan dit te doen. Sommige tennissers combineren hun sport met padel, maar verenigingen trekken ook nieuwe leden die alleen padel spelen.

Omscholen tot padeltrainer?

Ben jij als tennistrainer werkzaam bij Sport Events en wil jij padeltrainingen bij jouw vereniging gaan verzorgen? Dan kun je via ons de opleiding ‘padeltrainer’ volgen en een diploma behalen. Deze opleiding organiseren we regelmatig in company. Voor padeltrainers gelden dezelfde voorwaarden als voor tennistrainers.

Gratis PO-scholing

Alle bij ons aangesloten padel- en tennistrainers kunnen via ons gratis PO-scholing volgen.

Eigen website

Alle informatie over ons padelaanbod kun je vinden op www.sport-events-padel.nl