Sport Events & padel

De populariteit van padel groeit en groeit. En dat is logisch: padel is een mooie sport en past uitstekend in een tennisomgeving. Sterker nog, het geeft een vereniging een enorme boost.

Veel bij ons aangesloten tennisverenigingen hebben hun sportfaciliteiten inmiddels uitgebreid met padelbanen. Deze uitbreiding van hun aanbod maakt nieuwe leden werven en huidige leden behouden een stuk eenvoudiger. Sommige tennissers gaan de combinatie met padel aan, maar verenigingen zien ook nieuwe leden die zich enkel op padel focussen.

Ben jij als trainer werkzaam bij Sport Events en wil jij padeltrainingen bij jouw vereniging gaan verzorgen? Dan kun je via ons de opleiding ‘padeltrainer’ volgen en een diploma behalen. Deze opleiding organiseert de KNLTB in samenwerking met Sport Events.

Ons team met flexibel inzetbare padeltrainers groeit even hard als deze populaire sport. Uiteraard ontvangen onze trainers en tennisverenigingen daarbij de service en begeleiding die zij van ons gewend zijn. Ook gaan wij samenwerkingen aan met nieuwe partners, die zich onderscheiden in de padelmarkt, waarbij kwaliteit voorop staat. Kortom, wij zetten alles in het werk om optimaal te kunnen voldoen aan de groeiende vraag van verenigingen en komen met passende oplossingen.