Padelopleiding & Applicaties

Leer jij anderen graag padellen? En til jij deze snelst groeiende racketsport naar een nieuw niveau? Dan is de opleiding tot padelleraar iets voor jou.

De rol van de padelleraar is van enorm belang. Jouw kwaliteiten als leraar bepalen voor een groot deel het plezier in het spel, maar óók het succes van de vereniging. En hoewel padel een racketsport is, verschilt het wel degelijk van tennis.

Daarom ontwikkelde de KNLTB een opleiding speciaal voor tennisleraren, gericht op de beginnende padelspeler.  Het verzorgen van padellessen geeft jou als tennisleraar meer diversiteit in je werk én een goed gevuld weekprogramma.

Ben je nog géén tennisleraar, maar wil je wel de opleiding tot padelleraar volgen? Dan kun je de padelopleiding via de KNLTB volgen. Tijdens de opleiding kun je via Sport Events al de nodige werkervaring opdoen. Daarnaast ontvang je van ons passende begeleiding.

Bijscholing & Applicaties

Wil jij je als paddelleraar nog verder ontwikkelen? Dat kan via onze applicaties. In samenwerking met onze partners PadelMax en Just Padel organiseert TS Sport Events 6 tot 8 applicaties op jaarbasis. Ben jij als trainer bij TS Sport Events aangesloten, dan kun jij hier gratis aan meedoen! Aanmelden kan via de site van TS Sport Events. Houd de website dus goed in de gaten.