Tennisschool Sport Events: al sinds 1994 sterk in bemiddeling en ontzorging

Onze Totaaloplossing

Wij adviseren en ondersteunen vanuit onze visie op de sport, het plezier in tennis, de ontwikkeling van de sport en natuurlijk het leveren van sportieve (top)tennisprestaties. Dat doen we door verenigingen en trainers professioneel te begeleiden met onze totaaloplossing. Hierdoor hebben verenigingen geen omkijken meer naar overeenkomsten, salarisbetalingen, afdrachten, verzekeringen en risico’s van het werkgeverschap. Onze trainers verzekeren wij van een optimaal werkklimaat, waarbij we verantwoordelijkheden van het werkgeverschap op ons nemen.

Onze kracht

Verenigingen en trainers kunnen bouwen op onze jarenlange ervaring en onze passie voor de tennissport. We opereren landelijk en organiseren de perfecte match tussen trainer en club. Korte lijnen, openheid en transparantie kenmerken onze organisatie. Afspraak is afspraak en wij kiezen bewust voor duidelijkheid, duurzame oplossingen en een prettige samenwerking. Wij weten als geen ander wat daar allemaal bij komt kijken, vandaag en in de toekomst.

Onze visie

Een specialist is in de tenniswereld onmisbaar. Aan het aanstellen van één of meerdere trainers door een vereniging zijn heel wat arbeidsrechtelijke en administratieve verplichtingen verbonden. Ga je als tennistrainer bij één of meerdere clubs werken? Dan krijg je hier ook mee te maken. Tennisschool Sport Events ondersteunt trainers en verenigingen en schept orde in administratieve chaos.