Over ons

Tennisschool Sport Events is opgericht op 1 oktober 1994 onder de naam Tennisinstituut Vught. In die tijd had de sportdetachering reeds zijn intrede gemaakt maar was de specifieke tennisdetachering nog niet ontdekt. Hans Buddingh en Wil van Nistelrooij van het Racketcentrum Vught zijn de bedenkers en oprichters van dit concept. Vanuit de lokale marktsituatie is destijds gestart met 3 verenigingen en 5 trainers. Al snel groeide het bedrijf door en sloten meerdere trainers en verenigingen zich hierbij aan.

Per 2001 is de naam Tennisschool Sport Events ontstaan en zijn Hans Buddingh en Ben Dingemanse, samen goed voor ruim 45 jaar trainerservaring, als eigenaars verder gegaan in het door ontwikkelen van het detacheringsconcept. Vanuit de gedachte “op alle situaties moeten wij een passende oplossing kunnen bieden” is het dienstenpakket voor tennisverenigingen en trainers sterk uitgebreid met prima collectieve voordelen. Tevens zijn de mogelijkheden uitgebreid op het gebied van padel. Tennis & padel zijn nu twee belangrijke disciplines welke uitstekend samengaan in onze dienstverlening voor tennisverenigingen.

Momenteel werken er ruim 150 trainers/sters bij Tennisschool Sport Events en maken ruim 100 tennisverenigingen gebruik van de diensten/faciliteiten. Dit aantal komt mede tot stand daar tennisschool Sport Events met 5 kwalitatief sterke tennisscholen samenwerkt over meerdere tennisdistricten. 150 trainers/sters waarvan er ruim 30 inmiddels ook een diploma padeltrainer hebben behaald.