Baan aanbod

Tennisschool Sport Events heeft met haar partners een klantenbestand van meer dan 100 tennisverenigingen opgebouwd. Op de diverse locaties worden fulltimers en/of parttimers ingezet.

Afhankelijk van het vooraf opgestelde verenigingsprofiel word beoordeeld welke trainer/ster het meest hierop aansluit. Het aantal jaren lesgeefervaring, licentie A, B en C, leeftijd van de trainer/ster, rekening houden met de reisafstand woon-werk, takenpakket vereniging etc. zijn onderdelen welke meegenomen worden in de opzet van een profielschets om de juiste kandidaten voor de functie te selecteren.

Daar er bij vele verenigingen nog altijd twee trainingsperiodes zijn in de vorm van een zomer- en een wintertraining, blijkt in de praktijk dan ook dat het opnieuw plaatsen van een trainer/ster gemiddeld 2 keer per jaar voorkomt (maart/april en september/oktober).

Indien je als trainer/ster interesse hebt om je bij Tennisschool Sport Events aan te sluiten en te bespreken welke vacatures er per direct of op termijn beschikbaar zijn/komen, neem dan (geheel vrijblijvend) contact met ons op. Je kunt dan zelf een keuze maken.