Blijf je ontwikkelen met de gratis bijscholing van Tennisschool Sport Events!

Bijscholen van tennisleraren is voor Tennisschool Sport Events niks nieuws. Maar sinds 2015 koppelen we, in samenwerking met de KNLTB, ook PO punten aan onze workshops. Zo sla je als tennisleraar drie vliegen in één klap: je ontwikkelt je op jouw vakgebied, je spreekt je tenniscollega’s én je ontvangt punten voor het verlengen van je trainerslicentie.

Theorie én praktijk

Vier keer per jaar organiseert Tennisschool Sport Events een workshop waar PO punten te verdienen zijn. Welke workshop gegeven wordt hangt af van de behoefte van de tennisleraren en de actualiteiten. Elke workshop bestaat uit een theorie- en een praktijkdeel en duurt in totaal drie uur. De theorie die je leert kun je dus direct op de baan toepassen. De workshops worden gegeven op maar liefst 6 locaties!

Onze trainer

Een groot deel van de workshops wordt gegeven door Han Hakkens. Hij is al jaren bij Tennisschool Sport Events betrokken en zeer begaan met de ontwikkelingen in de tennissport. Daar heeft hij zelfs een eigen platform voor opgezet: www.tenniseiland.nl.

Deelname kost niets

Het volgen van een bijscholingsworkshop van Tennisschool Sport Events is GRATIS voor trainers die bij ons aangesloten zijn. Externe trainers kunnen deelnemen aan de workshop voor €40,-